ÁSZF-Általános Szerződési Feltételek

 

Általános Szerződési Feltételek

1. Az Általános Felhasználási Feltételek hatálya, alapelvek, általános rendelkezések:

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: a „Szerződési Feltételek”) határozzák meg a ViveFly Travel Consulting és az Exodus Hungary (Virágh Bence E.V., 1047 Budapest, Attila utca 134., a továbbiakban Szolgáltató) kizárólagos tulajdonában álló és a https://www.vivefly.com/ elnevezésű weboldal (a továbbiakban: a „Weboldal”) felhasználásának a feltételeit.

Felhasználónak (a továbbiakban: a „Felhasználó”) minősül minden olyan nagykorú természetes vagy jogi személyiséggel rendelkező gazdasági társaság vagy egyéb szervezet, aki a Weboldalat felkeresi vagy azon keresztül időpontot foglal bármely szolgáltatásra, vagy feliratkozik a Weboldal hírlevelére vagy részt vesz a szolgáltató szervezésében álló nyereményjátékban vagy bármely közösségi médiában meghirdetett promócióban vagy bármilyen terméket rendel a honlapon vagy emailen vagy telefonon keresztül. Kiskorú és cselekvőképtelen személyek nem minősülnek felhasználónak.

A Weboldal által nyújtott bármely szolgáltatás igénybevételével, hírlevélre való feliratkozással, nyereményjátékban részvételel a Felhasználó magára nézve kötelezőnek fogadja el a jelen Felhasználási Feltételeket. A Szerződési Feltételek ily módon való elfogadása egyben azt is jelenti, hogy a Felhasználó kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen Szerződési Feltételek változásait nyomon követi. Amennyiben a Felhasználó a jelen Szerződési Feltételeket nem fogadja el, úgy nem jogosult a Weboldal használatára, illetve a Weboldal által kínált szolgáltatások igénybevételére. A Weboldal tulajdonosa és/vagy működtetője jogosult a jelen Szerződési Feltételeket bármikor egyoldalúan módosítani. A módosított Szerződési Feltételek hatályba lépésének napja az a nap, amelyen a módosított Szerződési Feltételek publikálásra kerültek a Weboldalon. A Weboldal üzemeltetői mind a jelen Szerződési Feltételekben, mind a Weboldalon „ViveFly Travel Consulting” néven és “Exodus” néven is szerepelhetnek.

A Felhasználó köteles a hozzá köthető, valós adatokat megadni. Amennyiben a ViveFly Travel Consulting, Exodus Hungary (Virágh Bence E.V.) tudomására jut, hogy a Felhasználó által megadott adatok köre nem valós elemeket (is) tartalmaz, jogosult a Felhasználó szolgáltatáshoz való hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni.

2. Alapfogalmak:

Személyes konzultáció: Ez a szolgáltatás személyesen az irodánkban érhető el. A szolgáltatás igénybevételéhez alapvető feltétel az időpontfoglalás. A konzultációnak az időtartama 45 perc, ára: 9990Ft. A 45 perc alat teljeskörű igényfelmérést végzünk.

Időpontfoglalás: Személyes konzultációs időpontot a weboldalon: az “időpont foglalása” menügomb alatt teheti meg vagy telefonon vagy emailen keresztül.

Időpont módosítása/lemondása: A Felhasználó az általa választott időpontot a személyes konzultációt megelőző 24 óráig díjmentesen lemondhatja. Amennyiben a személyes konzultáció időpontja előtti 24 órában mondja le az időpontot az ügyfél, úgy köteles a konzultáció teljes díját megfizetni. A személyes konzultáció időpontjának ingyenes módosítására a konzultációt megelőző 24 óráig van lehetőség, a konzultációt megelőző 24 órán belüli időpontfoglalás módosítása esetén az ügyfél köteles megtéríteni a személyes konzultáció teljes költségét. Ha egy ügyfél részéről sorozatos módosítás történik vagy lemondás, úgy a Szolgáltató megtagadhatja a szolgáltatás nyújtásának jogát az ügyféllel szemben.

Időpont foglaláshoz szükséges adatok: Az ügyfél teljes neve, email címe, telefonszáma. Az adatokat az adatvédelmi szabályzatban foglaltak szerint kezeljük. A foglalás gomb megnyomásával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, illetve az adatkezelési és adatvédelmi szabályzatot.

Utazási termék online rendelése: A weboldalon (www.vivefly.com) lehetőség van a “shop” menügomb alatt utazási termékek és szolgáltatások rendelésére.

Termék átvetelének módja: A termékek átvételére a székhelyünkön van lehetőség vagy GLS futár szolgálattal. A termékek személyes átvételéhez előzetes időpont egyeztetés szükséges, amit az alábbi elérhetőségeken tehet meg: Telefon: +36-20/455-9838

Emailben: info@vivefly.com, exodus@vivefly.com 

A személyes átvétel minden esetben díjmentes.

Házhozszállítás futárszolgálattal: Ezen opció választása esetén a megrendelt termék(ek) végösszegéhez hozzáadódik 1390Ft szállítási költség. Általunk megbízott kiszállítást végző cég: GLS  General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. Az általunk garantált házhozszállítási idő: a csomag megrendelésétől számított 4 munkanap. Azonban a garantált és a várható házhozszállítási idő eltér egymástól. Amennyiben a megrendelés munkanapokon 12:30-ig beérkezik hozzánk, úgy várhatóan a következő munkanapon fogják kézbesíteni a csomagot. A szállítás közben keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk! Kizárólag a futárszolgálat felelősségi körébe tartoznak az okozott károk. Házhozszállítás csak Magyarország területén lehetséges előrefizetéssel a Barion Payment Zrt-n keresztül.

Az Exodus Hungary által forgalmazott “USA előretöltött SIM kártyák” specifikációi, valamint tudnivalói:

A csomag tartalma: 

  1. Az Ön által vásárolt SIM kártya

2. SIM eltávolító eszköz Apple® iPhone® készülékekhez 

3. Felhasználói tájékoztató

4. Számla

Útmutató a SIM kártya aktivációjához: 

1., Helyezze a SIM kártyát készülékébe. 

2. Tárcsázza a 622-es telefonszámot és írja be az 10006 számokat. 

3. Indítsa újra készülékét. 

4. SIM kártyája használatra kész 

Amennyiben technikai problémát tapasztal az aktiváció során forduljon hozzánk bizalommal az exodus@vivefly.com email címen keresztül vagy az alábbi telefonszámon keresztül: +36-20/455-9838

Technikai adatok: 

Korlátlan telefonhívás és SMS az Egyesült Államokban belföldön (1).

Korlátlan telefonhívás és SMS az Egyesült Államokból külföldre (2).

Mobil adatforgalom választhatóan 4GB vagy 12GB vagy Korlátlan, maximum 5G LTE minőségben.

SIM kártya szolgáltató: Lycamobile US (3).

A hálózatot a T-mobile USA Inc. szolgáltatja (3).

A SIM kártya nem szerződésköteles (3).

A SIM kártya előtöltött (4).

A SIM kártya előkövetelménye, hogy a használathoz szükséges készülék kártyafüggetlen és okostelefon legyen, valamint a Lycamobile US hálózatához csatlakozni tudjon. A készülék kompatibilitását az alábbi oldalon tudja ellenőrizni: https://www.lycamobile.us/en/check-phone-compatible-lycamobile/

Előkövetelmény továbbá, hogy a készülék képes legyen 4G hálózathoz csatlakozni.

A csomagolásban található SIM kártya méretei: SIM, Micro SIM, Nano SIM.

Magyarországi forgalmazó, importőr: Exodus Hungary (Virágh Bence E.V.)

1. Belföldi hívásnak minősül minden olyan hívás, melynek mind hívó, mind fogadó fele az adott termék aktivációs területén belül tartózkodik. Jelen termék (EXODUS USA 30 NAPOS ELDOBHATÓ SIM KÁRTYA) ez az Amerikai Egyesült Államok belterületét jelenti: Alabama, Alaszka, Arizona, Arkansas, Colorado, Connecticut, Delaware, Dél-Dakota, Dél-Karolina, Észak-Dakota, Észak-Karolina, Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kalifornia, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, New Hampshire, New Jersey, New York, Nyugat-Virginia, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island, Tennessee, Texas, Új-Mexikó, Utah, Vermont, Virginia, Washington, Wisconsin, Wyoming ill. Puerto Rico). Ezen esetben az adott szolgáltatást biztosító, az EXODUS és a ViveFly Travel Consulting és a Felhasználó ill. Vásárló közt előzetesen megkötött Vásárlási Szerződése és Felhasználói Szerződése szerinti (lásd 3. bekezdés) harmadik félnek minősülő entitás, illetve a Felhasználó (lásd 3. bekezdés) közt egy a fent említett szerződések és szerződő felek felelősségvállalási hatályán kívüli szerződés jön létre, ezáltal a az ilyen tevékenység esetén fellépő hibák (tehát a termék és a termék leírásában foglaltak közti eltérésre nem vonatkoznak a Jótállási jegyben foglalatak. 

2. Külföldi hívásnak minősül minden olyan hívás, melynek hívó fele az adott termék aktivációs területén belül (jelen termék esetében lásd 1. bekezdés), fogadó fele pedig az adott aktivációs területen kívül található. Ezen esetben az adott szolgáltatást biztosító, az EXODUS és a ViveFly Travel Consulting és a Felhasználó ill. Vásárló közt előzetesen megkötött Vásárlási Szerződése és Felhasználói Szerződése szerinti (lásd 3. bekezdés) harmadik félnek minősülő entitás, illetve a Felhasználó (lásd 3. bekezdés) közt egy a fent említett szerződések és szerződő felek felelősségvállalási hatályán kívüli szerződés jön létre, ezáltal a az ilyen tevékenység esetén fellépő hibák (tehát a termék és a termék leírásában foglaltak közti eltérésre nem vonatkoznak a Jótállási jegyben foglalatak. 

3. Információ a Vásárlóra, illetve a Felhasználóra irányuló szerződési vonatkozásokról: A Vásárlási és a Felhasználási Szerződés alapvető sajátosságai biztosítsák az EXOSUS és a ViveFly Travel Consulting termékszavatossággal és adott esetben az általuk biztosított kötelező jótállással kapcsolatban tett vállalásait. A SIM kártya megvásárlásával és aktivációjával mind az EXODUS és a terméket megvásárló természetes vagy jogi személy (Továbbiakban: Vásárló – fogyasztó vagy vállalkozó, akikre egyes esetekben eltérő szabályok vonatkoznak) között Vásárlási Szerződés lép életbe, mely nem azonos az EXODUS illetve a ViveFly Travel Consulting illetve a jogi értelemben vett végfelhasználó (Továbbiakban Felhasználó – a természetes személy, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljárva köt szerződést az EXODUS-szal, a ViveFly Travel Consulting-gal, vagy annak szolgáltatójával) közt megkötött Felhasználói Szerződéssel. A Vásárlási szerződés rendeltetése a felek közti vásárlási tevékenység jogi szabályozása, mely megköttetik, amennyiben a Vásárló elfogadja a ViveFly Travel Consulting honlapján (annak webshop felületén) megjelenő ajánlatot és a kívánt árut a „kosárba teszi“, ezzel egy időben pedig kijelenti, hogy megismerte és elfogadja a ViveFly Travel Consulting az EXODUS és ezen entitások szolgáltatójának vonatkozó ÁSZF-ben foglalt szabályozásait melyek érvényt képeznek a mind az EXODUS és a Vásárló, mind a ViveFly Travel Consulting és a Vásárló között megkötött Vásárlási szerződésre. A Vásárlónak jogában áll a Vásárlási szerződéstől 14 napon elállni, amennyiben a SIM készülék aktivációs folyamatát nem teljesítette. Teljesítés esetén a Felhasználó és az EXODUS vagy a ViveFly Travel Consulting, illetve ezen entitások szolgáltatója között Felhasználói Szerződés lépé érvénybe, mely természeténél fogva felülírja a Vásárlási Szerződés rendelkezéseit. Az aktiváció során a termékben olyan állapotváltozás következik be mely a Vásárlástól való elállást nem teszi lehetővé. Az EXODUS és a ViveFly Travel Consulting Vásárlási vagy Felhasználói szerződésben foglalt pontjairól az utóbbi szolgáltató ÁSZF nyilatkozatában tájékozódhat. 

Az USA SIM kártyák abban a pillanatban elveszítik a Jótállásukat, amennyiben nem az Egyesült Államok területén aktiválják vagy aktiváltatják be kollégáinkkal a SIM kártyát.

4. Az Előtöltött kártya már a Vásárlás pillanatában rendelkezik a megadott technikai sajátosságokkal, melyek az aktivációs folyamat teljesítése után elérhetővé válnak a Felhasználó számára. 

SIM kártya viszontértékesítése: A SIM kártyákat csak szerződött partnereink értékesíthetik újra, melyhez szükséges az engedélyünk. Az online értékesítést semmilyen cégnek nem engedélyezzük! Amennyiben csatlakozna offline értékesítőként várjuk megkeresését az alábbi email címen: exodus@vivefly.com

Barion online fizetési rendszer: Online előrefizetés esetén szerződött partnerünk  a Barion Payment Zrt. Adószám: 25353192243 Székhely: 1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. épület 5.emelet 5. 

Bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül webshopunkban:

Miután elfogadta az adatkezelési tájékoztatót, kattintson a fizetés gombra. Ezen fizetési mód esetén a Barion rendszerébe irányítjuk át a vásárlót, ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő Barion felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a Barion oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.

Termék vásárlásától való elállási jog: Bármely ügyfelünk az előre megrendelt termékek esetében dönthet úgy 14 naptári napon belül, hogy eláll vásárlási szándékától ingyenesen, kivéve házhozszállítási költségek: 1390Ft. Abban az esetben, ha az ügyfél szolgáltatást vásárol, mint például: ESTA ,ETA ügyintézés, Budapesti parkolás, egyéb vízumügyintézés, személyes konzultáció, utazás foglalás, 0-24 asszisztencia, úgy nem érvényes az elállási jog.

Jótállás termékek esetében:

Az USA SIM kártyák abban a pillanatban elveszítik a Jótállásukat, amennyiben nem az Egyesült Államok területén aktiválják vagy aktiváltatják be kollégáinkkal a SIM kártyát.

 

A termékkel kapcsolatos szavatosság a vásárlás körülményei szerint (pl.: vásárlási ár) változás tárgyát képezi ezért a vásárlás során kiállított számla hiányában az értékesítő semmilyen esetben nem tud eljárni. 

Jótállást csak abban az esetben vállal az Értékesítő, melyben a Vásárló a vásárláskor kiállított számlával képes bizonyítani, hogy a terméket 10 000 Ft.-os vagy annál magasabb áron vásárolta, illetve a termék belesik a 151/2003 (IX. 22.) Kormányrendeletben megfogalmazott előírásoknak. Ezen esetben a jótállási kötelezettség teljesítése azt a vállalkozást terheli, amelyet a fogyasztóval kötött szerződés a szerződés tárgyát képező szolgáltatás nyújtására kötelez. A jótállásból eredő jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül. A Jótállás a vásárláskor kiállított számlán feltüntetett időponttól számított) egy éves időtartama leteltével a Fogyasztó által a termékkel kapcsolatban érvényesíthető jogai elvesznek. 

Fogyasztói jogvita esetén a fogyasztó a megyei (fővárosi) kereskedelmi és iparkamarák mellett működő békéltető testület eljárását is kezdeményezheti. 

Amennyiben a termék az átvételt követő 6 hónapon belül meghibásodik, akkor úgy kell tekinteni, hogy az adott termék már az átvételkor hibás volt. Ellenkező kikötés hiányában, a Vásárló jogosult arra, hogy a hibás termékre, a termék átvételét követő 24 hónapon belül reklamációt terjesszen elő (kivételt képeznek az alábbiak: hibák, melyekre tekintettel a Vásárló árkedvezményt kapott, a szokásos használatból keletkező értékcsökkenés, azok a szokásos használat során keletkezett hibákra, melyekről a Vásárló már az értékesítés során felvilágosítást kapott és melyek a Vásárló számára már az átvételkor is nyilvánvalóak voltak, egyes speciális, a használat jellegével összefüggő esetek. 

Amennyiben a kifogásolt termék megfelel a fenti előírásoknak, vagy a vásárlástól számított két éven belül a Fogyasztó bizonyítási felelőssége szerinti kifogásolása esetén az Értékesítő (mely az új Ptk. 2014. évi termékszavatossággal kapcsolatos rendelkezése alapján a termék gyártójának minősül), köteles egy előre egyeztetett időpontban a Jótállási jegyet a vásárlás során kelt számla alapján kitölteni (amennyiben ez a vásárlás előtt nem történt meg)és a 151/2003 (IX. 22.) Kormányrendeletben foglaltak szerint a Jótállási kötelezettségeit teljesíteni az alábbi címen: 1047 Budapest, Attila utca 134. 

A termék csereköteles, amennyiben a hiba a rendeltetésszerű használatot akadályozza. 

A fogyasztó által tapasztalt termék hiba esetén a jogai: Amennyiben a termékek minőségével vagy működésével kapcsolatban bármilyen problémát tapasztal, úgy Virágh Bence E.V. vállalja a Polgári Törvénykönyvben, illetve a Fogyasztóvédelmi törvényekben meghatározott kötelességeit. Lehetőség szerint a termékeket azonnal kicserljük.

Amennyiben a termékkel kapcsolatos probléma vagy használattal kapcsolatos lehetőségek szűkítése fel van tüntetve a honlapon (www.vivefly.com) vagy a termék dobozán vagy emailben vásárlás előtt tájékoztattuk az ügyfelet, úgy az ügyfél hanyagságából fakadó, valamint körül nem tekintéséből fakadó hibákért felelőséget nem vállalunk, tehát a terméket nem cseréljük és a termék árát nem térítjük vissza. Példa: “USA előtöltött SIM kártya” esetében a csomagoláson és a honlapon is fel van tüntetve, hogy a terméket csak kártyafüggetlen készülékekbe lehet használni. A vásárló a termék megrendelésének pillanatában ezt a használatbeli szűkítést tudomásul veszi. Így abban az esetben, amennyiben a vásárló nem kártyafüggetlen készülékbe használná az előtöltött SIM kártyát, úgy se visszatérítési lehetőséget, se cserelehetőséget nem vállalunk-ezáltal semmilyen felelősséget-.

Utazás foglalása: Az utazás foglalásához egyszeri személyes konzultáció szükséges, ezután vállaljuk az Ön utazásának a megszervezését vagy egyszeri online konzultáció. A ViveFly Travel Consulting vállal céges utaztatást, magánszemélyek számára egyedi utakat, illetve a közösségi médián és a weboldalon megjelent utazások megszervezését.

Online foglalás/online konzultáció: Amennyiben egy foglalás interneten/emailezésen keresztül történik és a ViveFly Travel Consulting(Virágh Bence E.V.) kiküldött ajánlatára a felhasználó/ügyfél egyértelműen válaszol, hogy “elfogadja” az ajánlatot, úgy a foglalás sikerességétől függetlenül köteles az ügyfél megfizetni az ajánlatban szereplő összeg után a kezelési költséget(minimum 20.000Ft). Kivéve akkor, ha a foglalás a ViveFly Travel Consulting (Virágh Bence E.V.) hibájából nem történik meg. Az “elfogadás” szó elküldésével az ügyfél elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket. Termékek esetében a szolgáltató biztosítja a Polgári Törvénykönyvben meghatározott elállási jogot.

Utazási foglalásához szükséges adatok: A konkrét utazás lefoglalásához Virágh Bence E.V.-nak szüksége van, desztinációtól függően az utazásban résztvevő személyek személy igazolványainak adataira vagy útleveleinek adataira és a lakcímkártya adatokra. Az adatokat az adatvédelmi és adatkezelési szabályzat szerint tároljuk.

Fizetési módok: Kezelési költégünket készpénzben, illetve bankkártyával egyenlítheti ki. (honlapunkon fel van tüntetve az összes bankkártya fajta, amit elfogadunk).

Az alszolgáltatók fele (légitársaság, szállodák) az ügyfeleink bankkártyájuk segítségével tudnak fizetni. A termékeket, beleértve az Exodus Hungary termékeit is készpénzben vagy a honlapon megadott bankkártyákkal vagy a Barion rendszerén keresztül egyenlíthetik ki a vásárlók.

Weboldal: www.vivefly.com, www.vivefly.com/exodus/

Szolgáltatások: Repülőjegy-, szállás közvetítése, ESTA, ETA beutazás(vízum) ügyintézés, transzferszolgáltatás közvetítése, reptéri parkolás ügyintézés, belépőjegyek értékesítése, termék forgalmazás, 0-24 asszisztencia nyújtása, online check-in, személyes konzultáció, telekommunikációs eszköz viszonteladása.

Székhelyünk: 1047 Budapest, Attila utca 134.

Cégek számára utak: A ViveFly Travel Consulting mikro-, kis-, közép- és nagy vállalatok számára is szervez külföldi és belföldi utakat is. Szolgálatásaink céges ügyfeleink részére teljeskörűek és az iparági normák felett helyezkednek el, ezáltal az ország leginnovatívabb utazás szervező cégei közé sorolhatjuk magunkat.

0-24 asszisztencia: Ez a szolgáltatásunk egyedülálló a piacon. A hét minden napján, a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk telefonon, illetve emailben, amennyiben Ön megvásárolja ezt a szolgáltatást vagy ingyen kapja az utazási csomagja mellé. A szolgáltatásunk a külföldön tartózkodás idejére szól a megkötött személyek számára. Kérjük csak sürgős esetben forduljanak hozzánk! Amennyiben nem sürgős esettel fordulnak hozzánk a Szolgáltató jogában áll extra költségeket felszámolni vagy a szolgáltatást megtagadni. Sürgős esetek: járatkésés, járattörlés, vis-major helyzet, egészségügyi probléma, járat átfoglalás, természeti problémák, check-in- nél jelentkező problémák, Magyarországra történő viszautazással kapcsolatos problémák.

A szolgáltatás elérhetőségeit honlpunkon találja.

Kezelési költség és személyes konzultációs díj kiegyenlítésének határideje:

A személyes konzultációs díjat legkésőbb a konzultáció időtartamának (45perc) végéig ki kell egyenlíteni. A teljes kezelési költséget a sikeres utazás foglalás után rögtön ki kell egyenlíteni. Amennyiben ezek nem történnek meg, úgy a Szolgáltató nem adja ki az utazáshoz szükséges papírokat, továbbá azonnal értesíti a Rendőrséget.

Kezelési költség: Ez alatt értjük a ViveFly Travel Consulting (Virágh Bence E.V.) jutalékát, melyet a honlapon is feltüntetünk. A kezelési költséget az összes szolgáltatás összértéke után számoljuk, mely 7,9%-tól 19,8%-ig terjed, de minimum 20.000Ft.

DPA utazás: DPA utazások esetében az ügyfél maradéktalanul elfogadja a DPA Általános Szerződési Feltételek kiegészítést is.

3. Promóciók:

A ViveFly Travel Consulting és Exodus Hungary-nek (Virágh Bence E.V.)-nek joga van kedvezményeket adni a szolgáltatás eredeti árából. Ezen kedvezmények feltételeit egyoldalúan megváltoztathatja.

Virágh Bence E.V. érdekkörét érintően Harmadik Fél is nyújthat kedvezményeket külön megállapodás alapján (pl. kuponakciók stb.), ez esetben azonban a ViveFly Travel Consulting nem vállal felelősséget az adott partner ÁSzF-e és Adatkezelése iránt.

4. Hírlevél: 

A Weboldal, illetve a közösségi média felületek(Facebook, Instagram) használatának során a Szolgáltató lehetőséget nyújt Hírlevélre történő feliratkozásra a ViveFly Travel Consulting, Exodus Hungary (Virágh Bence E.V.) által nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos információkról, lehetőségekről, hírekről, akciókról, újdonságokról történő folyamatos tájékoztatás biztosítása érdekében.

A Hírlevél-szolgáltatás igénybevétele illetőleg az ehhez kapcsolódó adatszolgáltatás minden esetben önkéntes és ingyenes.

A Szolgáltató a Felhasználó által megadott adatokról nyilvántartást vezet. A nyilvántartásban rögzített adatok harmadik fél számára kizárólag az érintett Felhasználó előzetes hozzájárulásával adhatók át.

A Felhasználó az adatainak megadásával felhatalmazza a Szolgáltatót, hogy a hozzájárulása visszavonásáig ezen adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezéseinek megfelelően kezelje.

A Felhasználó a Hírlevél-szolgáltatásról korlátozás és indokolás nélkül bármikor, ingyenesen leiratkozhat. Ebben az esetben a Szolgáltató az általa vezetett nyilvántartásból haladéktalanul törli a Felhasználó adatait. A Felhasználó a visszavonó nyilatkozatot megteheti a Hírlevélben található leiratkozó linkre kattintva.

5. Közösségi oldalak, marketing:

A Weboldalt lehetőség van a Felhasználó Facebook, Instagram, YouTube fiókjával összekötni. Amennyiben Felhasználó él ezzel a lehetőséggel, úgy részese lesz a ViveFly Travel Consulting és az Exodus Hungary közösségének az adott külső oldalon is.

Felhasználó a foglalás véglegesítésével, illetve a szolgáltatáson való részvétellel hozzájárul, hogy az ő email címét a Szolgáltató PR- és marketingtevékenységében felhasználhatja, illetve harmadik személy részére továbbadhatja marketing célból az adatkezelési szabályok betartásával.

6. Felelősség:

Virágh Bence E.V. semmilyen körülmények között nem garantálja, hogy a szolgáltatás (ideértve a Weboldalt és minden hozzárendelt tartalmat, valamint a személyes konzultációt) zavartalanul és hiba nélkül fog működni.

Virágh Bence E.V. nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az alábbiakra:

Hibák vagy hiányosságok a Weboldalon vagy a szolgáltatás igénybevételekor

A szolgáltatás igénybevételekor vagy a Weboldalon bármely meghibásodás vagy a weboldal használatának megszakítása.

A Weboldalon lévő tartalmak (pl. időpontok) elérhetősége.

A szolgáltatás igénybevételét követően, a távozás utáni reklamációkért.

         Amennyiben a honlapon vagy a közösségi médiában bármely elektronikus vagy humán hiba folytán irreális ár jelenik meg, úgy Virágh Bence E.V. fenn tartja a szolgáltatás megtagadásának a jogát. 

6./a: Irreális ár: Amennyiben az eredeti szolgáltatás kevesebb, mint az 1/4-ért szeretné valaki igénybe venni azt. Ez alól kivételt jelent az egyszeri nagymértékű promóciós kedvezmény, melynek a nyújtására a Szolgáltató jogosult.

7. Kezelési költség, ajánlat ár: Virágh Bence E.V. által a honlapon (www.vivefly.com) közzétett, a díjszabás menüpont alatt található kezelési költségek a mindenkor irányadóak. Ezek a kezelési költségek megszabott, fix árak, ezalól kivétel ha a Szolgáltató egyoldalúan kedvezményt ad bármely ügyfelének. Az ajánlatokhoz rendelt árak tényleges kereséseken és tervezésen alapulnak, azonban a foglalás befejezésének időpontjáig változás tárgyát képezik.

8. Irányadó jog, felügyeleti szervek:

A Szolgáltató és Felhasználó közötti jogviszonyra a magyar jog irányadó. A felek esetleges jogvita esetén, hatáskörtől függően kikötik a Szolgáltató székhelye szerinti, hatáskörrel rendelkező bíróság kizárólagos illetékességét.

A Szolgáltatással kapcsolatos fogyasztói panasszal a Felhasználó az illetékes fogyasztóvédelmi hatóság, elektronikus hirdetésekkel kapcsolatosan a hírközlési hatóság eljárását kezdeményezheti.

Amennyiben bármilyen panasza van a ViveFly Travel Consulting-al vagy Exodus Hungary-val szemben, kérjük elsődlegesen forduljon hozzánk az alábbi email címen a probléma mielőbbi rendezése érdekében: info@vivefly.com, exodus@vivefly.com

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság elérhetősége: 1364 Bp., Pf. 144; fogyved_kmf_budapest@nfh.hu

A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Hivatalának elérhetőségei: levélcím, 1525 Budapest, Pf., 75; info@nmhh.hu

Érvényes: 2019.január.1-től visszavonásig.

 

Általános Szerződési Feltételünk letölthető az alábbi linken keresztül: Általános Szerződési Feltételek-ViveFly Travel Consulting, Exodus Hungary, Virágh Bence e.v.

Weboldalunk Cookie-kat használ a legjobb böngészési élmény érdekében. Kérjük fogadja el, vagy szabja testre az Adatvédelmi beállításokat.
ElfogadomAdatvédelmi beállítások

  • Szükséges sütik
  • Egyéb sütik

Szükséges sütik

A szükséges sütik a honlap rendeltetésszerű működéséhez elengedhetetlenek.

Egyéb sütik

Az egyéb sütik olyan sütik, amelyek leginkább a felhasználói élmény növelésére, a látogató érdeklődési körének megfelelő hirdetések megjelenítésére, illetve anonim, webhelyhasználati statisztikák összeállítására szolgálnak.